Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les carxofes i retireu-ne les puntes. Trossegeu-les en quarts i fregueu-les amb llimona perquè no s'enfosqueixin.
  2. Talleu les pastanagues i els pebrots a la juliana. Piqueu l’all i talleu les cebes a tires.
  3. Escalfeu una mica d’oli en una plata refractària. Aboqueu-hi les verdures i ofegueu-les a foc lent. Condimenteu-ho amb la fulla de llorer, sal i pebre.
  4. Remeneu-ho i afegiu-hi el pollastre. Daureu-lo i banyeu-lo amb el brou bullent. Tapeu el recipient i deixeu-ho coure durant 20 min.
  5. Afegiu-hi el vi. Si el pollastre queda sec, podeu afegir-hi una mica d’aigua. Deixeu-ho coure fins que el pollastre estigui tendre.
  6. Deixeu-ho refredar. La textura del guisat ha de quedar com una salsa espessa amb els trossets de pollastre i les verdures. Després, emboliqueu-ho amb les coques de blat de moro, fent una mena de ‘burrito’.

Un plat del restaurant Cal Vitus

Rambla Rafael Casanova, 29. Tel. 93 652 96 13. 08830. Sant Boi de Llobregat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: