Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bateu els ous.
  2. Demaneu ajuda a un adult per abocar, en una paella antiadherent amb un raig d’oli, l’equivalent a un ou. Deixeu-ho quallar i gireu-ho amb una espàtula, perquè qualli per l’altre costat. Ha de quedar una truita fina, però no transparent. Tampoc ha de quedar molt cuita, perquè serà més difícil d’enrotllar.
  3. Estireu plàstic film sobre la taula. Perquè sigui més fàcil, mulleu la taula amb unes gotes d’aigua i el plàstic film s’hi adherirà de seguida.
  4. Poseu la truita freda a sobre del film. Unteu-lo amb una capa de formatge, sense arribar a les vores. Per sobre, poseu-hi unes quantes fulles d’espinacs, ben netes, seques i sense el tronc, i acabeu-ho amb unes làmines de salmó.
  5. Enrotlleu la truita, ajudant-nos del plàstic film. Us ha de quedar d’una forma semblant a un caramel, ben enrotllat.
  6. Poseu les truites a la nevera, 2 h, perquè agafin la forma.
  7. Passat aquest temps, talleu-les com si fossin una barra de pa, unteu-les amb oli i arrebosseu-les amb el sèsam torrat.

El consell

El salmó queda boníssim si hi poseu una mica d’anet. Si us agraden les herbes aromàtiques, proveu d’afegir-ne un polsim dins el rotlle.

Penseu en aquests rotlles quan tingueu convidats a casa. Els podeu servir com a aperitiu. Segur que tots quedaran impressionats!

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: