Preparació
Preparació
- Bateu els ous.
- Demaneu ajuda a un adult per abocar, en una paella antiadherent amb un raig d’oli, l’equivalent a un ou. Deixeu-ho quallar i gireu-ho amb una espàtula, perquè qualli per l’altre costat. Ha de quedar una truita fina, però no transparent. Tampoc ha de quedar molt cuita, perquè serà més difícil d’enrotllar.
- Estireu plàstic film sobre la taula. Perquè sigui més fàcil, mulleu la taula amb unes gotes d’aigua i el plàstic film s’hi adherirà de seguida.
- Poseu la truita freda a sobre del film. Unteu-lo amb una capa de formatge, sense arribar a les vores. Per sobre, poseu-hi unes quantes fulles d’espinacs, ben netes, seques i sense el tronc, i acabeu-ho amb unes làmines de salmó.
- Enrotlleu la truita, ajudant-nos del plàstic film. Us ha de quedar d’una forma semblant a un caramel, ben enrotllat.
- Poseu les truites a la nevera, 2 h, perquè agafin la forma.
- Passat aquest temps, talleu-les com si fossin una barra de pa, unteu-les amb oli i arrebosseu-les amb el sèsam torrat.
El consell
El salmó queda boníssim si hi poseu una mica d’anet. Si us agraden les herbes aromàtiques, proveu d’afegir-ne un polsim dins el rotlle.
Penseu en aquests rotlles quan tingueu convidats a casa. Els podeu servir com a aperitiu. Segur que tots quedaran impressionats!