Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu les múrgules durant 20 min amb 1 dl de crema de llet.
  2. Per cada rodanxa de filet de bou poseu-ne una altra de pernil, i aneu tancant els rotlles al biaix amb l'ajut d’un escuradents llarg, perquè es fixin. Saleu-los.
  3. En una paella antiadherent amb un rajolí d’oli a foc fort, daureu els rotlles de forma ràpida perquè no quedin gaire cuits; en poseu 2 a cada plat. Afegiu a la paella el pedro ximenes deixant-lo uns minuts que redueixi. Afegiu-hi les múrgules amb la crema de llet i els rotlles. Deixeu que es redueixi a la paella bo i movent-la fins que la salsa quedi lligada.
  4. Serviu-ho al moment.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: