Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu el rovell de la clara de sis ous i poseu la barreja de tots aquests rovells al congelador perquè quedin consistents.
  2. Prepareu la pasta amb un ou sencer, un rovell d’ou, el sucre, la farina, la sal i l'aigua amb gas. Reserveu-ho. 
  3. Per al puré de patates: talleu les patates a bastonets i fregiu-los. Un cop fregit, introduïu-ho en aigua bullent i tritureu-ho. Rectifiqueu-ho de sal.
  4. Un cop tingueu els rovells congelats, arrebosseu-los amb la pasta i fregiu-los amb oli ben calent. 
  5. Deixeu-ho descongelar i acabeu-ho amb una altra fregida per escalfar-lo fins que s’hi formi una crosta de textura cruixent.
  6. Muntatge: emplateu una base de puré de patates i, a sobre, poseu-hi el rovell fregit, que us ha d’haver quedat líquid a l’interior, i acompanyeu-ho amb uns dauets de sobrassada. Poseu-hi al damunt una tija de porradell.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: