Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en una olla l’oli, el vinagre, les fulles de llorer, els alls, el pebre, la farigola i la sal. Deixeu-ho bullir suaument durant uns 10 min a fi de perfumar l’oli. Afegiu-hi els rovellons. Deixeu-los coure uns 5 min.
  2. Col·loqueu-ho tot en un pot de vidre, procurant que l’oli cobreixi ben bé els rovellons, i tapeu-ho amb una tanca hermètica.
  3. Per conservar els bolets durant un temps llarg, feu-ho al bany maria. Col·loqueu el pot de vidre en una cassola amb aigua freda i amb un drap de cuina al fons de la cassola per evitar que el vidre es trenqui. Deixeu-ho bullir uns 20 min. Podeu conservar els pots de rovellons durant un any fora de la nevera.
  4. Nota: els rovellons confitats poden ser una bona base per fer una amanida, com la que apareix a la fotografia.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: