Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregiu en una paella amb mantega el salmó salpebrat i sense pell, juntament amb l'escalunya tallada fina i les gambes salpebrades. Deixeu-ho coure el temps just perquè es dauri el salmó, normalment uns 5 minuts, i flamegeu-ho tot amb el brandi.
  2. Afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir a foc lent durant uns 10 minuts, fins que la salsa obtingui una textura espessa. Podeu prémer els caps de les gambes per donar més color i gust a la salsa.
  3. Col·loqueu el salmó i les gambes en una safata per anar al forn i cobriu-ho tot amb la salsa prèviament colada. Gratineu-ho 3 minuts al forn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: