Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’escabetx cítric: en una cassola amb oli, coeu la ceba, la pastanaga, l’all, la menta, les peles de cítric i la sal.
  2. Quan les verdures estiguin cuites (al dente), afegiu-hi els sucs de llimona i taronja i el vinagre, i deixeu-ho coure 10 min.
  3. Apagueu el foc i poseu els daus de salmó a la cassola. Deixeu-los-hi fins que l’escabetx es refredi.
  4. Per a la carbassa i el blat tendre: bulliu la carbassa, pelada i tallada a daus petits, 8 min. Escorreu-la i reserveu-la.
  5. Barregeu la carbassa amb les herbes i les espècies, i després amb el blat tendre cuit. Salpebreu-ho.
  6. Si disposeu d’una carmanyola amb dos compartiments, en un poseu-hi el salmó amb una mica d’escabetx. En l’altre, poseu-hi el blat tendre mesclat amb els daus de carbassa i les espècies.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: