Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC.
  2. Espremeu el suc de les taronges i ratlleu la pela d’una. Reserveu-ho.
  3. En un recipient, barregeu el suc de taronja, la mel i la ratlladura.
  4. Elimineu els extrems de les mongetes tendres.
  5. Talleu el fonoll a làmines fines, amb l’ajuda d’una mandolina o a ganivet.
  6. Pinteu la base d’una safata apta per al forn amb oli i poseu-hi el salmó, les mongetes tendres, el fonoll laminat i les rodanxes de taronja. Salpebreu-ho i mulleu-ho amb la salsa de taronja. Coeu-ho durant uns 15-20 min.
  7. Retireu-ho del forn i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: