Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esmicoleu el pa en un bol i mescleu-lo amb els tomàquets tallats a trossos i els alls picats.
  2. Saleu-ho i poseu-hi un bon raig d’oli d’oliva. Reserveu-ho tot un dia a la nevera.
  3. L’endemà, poseu-ho al got de la batedora i tritureu-ho mentre hi aneu afegint oli, a poc a poc, per lligar-ho i que quedi una sopa cremosa i densa.
  4. Serviu el salmorejo acompanyat amb els ous durs esmicolats i encenalls de pernil.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: