Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó al bany maria, desfeu la xocolata blanca amb la mantega. 
  2. Afegiu-hi la nata, bullida amb el canonet de vainilla, sense deixar-ho de remenar, amb unes varetes de cuina. Ha de quedar una salsa llisa i homogènia, sense grumolls. 
  3. Torneu a posar la barreja al foc, molt baix, i deixeu que la crema s’espesseixi lleugerament. No deixeu de remenar la crema fins que arribi a 82 ºC. 
  4. Retireu-la del foc, coleu-la i deixeu-la refredar abans de servir. 

CONSELL

Amb els mateixos ingredients, podeu preparar unes trufes de xocolata blanca. Després de fondre la xocolata amb la mantega al bany maria, afegiu-hi 50 ml de nata líquida, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar. Amb una cullera, formeu boletes i ompliu-les amb un gerd sencer. Arrebosseu les boletes amb sucre de llustre i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-les. També les podeu arrebossar amb una mica de coco ratllat.

SI NO TENIU... nata líquida, o preferiu prescindir-ne, feu servir llet sencera. Vainilla, prescindiu-ne o feu servir sucre de vainilla.

APLICACIONS

Podeu fer servir la salsa de xocolata blanca per acompanyar postres amb fruita de tota mena, o peces de rebosteria variades, o per setinar profiteroles o creps.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: