Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu els cogombres i escorreu-ne el suc (el podeu aprofitar per beure, és molt digestiu!).
  2. Peleu l’all, ratlleu-lo i barregeu-lo amb el cogombre, el quefir i les fulles de menta, picades fines.
  3. Amaniu-ho al vostre gust amb sal, oli, vinagre i pebre.
  4. Ho podeu servir amb pa de pita integral torrat al forn, tallat i empolsat amb llavors de sèsam.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: