Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, escalfeu la mantega fins que quedi fosa.
  2. Afegiu-hi l’all i remeneu-ho una mica, fins que quedi daurat.
  3. Afegiu-hi la farina i torreu-la fins que quedi ben cuita.
  4. Incorporeu-hi a poc a poc la nata calenta, sense parar de remenar-ho amb unes varetes, i salpebreu-ho.
  5. Deixeu reduir la salsa 2 min i afegiu-hi la pela ratllada i el suc de llimona.
  6. Incorporeu-hi el formatge i el julivert picat, i remeneu-ho fins a aconseguir una salsa homogènia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: