Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les nyores en aigua tèbia 30 min.
  2. Poseu al morter el bitxo, les ametlles, les avellanes, el pa torrat, els alls pelats i els tomàquets; piqueu-ho bé i afegiu-hi la polpa de les nyores.
  3. Un cop picat, incorporeu-hi l’oli i el vinagre tot remenant amb l’ajut de la mà de morter.
  4. Condimenteu-ho al punt de sal i reserveu-ne la salsa.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: