Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les nyores en aigua tèbia 30 min.
  2. Poseu al morter el bitxo, les ametlles, les avellanes, el pa torrat, els alls pelats i els tomàquets; piqueu-ho bé i afegiu-hi la polpa de les nyores.
  3. Un cop picat, incorporeu-hi l’oli i el vinagre tot remenant amb l’ajut de la mà de morter.
  4. Condimenteu-ho al punt de sal i reserveu-ne la salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: