Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la maionesa: bateu els rovells amb l’ajuda d’unes varetes fins que quedin ben cremosos. Afegiu-hi el suc de llimona i continueu batent-ho. Afegiu-hi l’oli a poc a poc, en forma de raig, fins a aconseguir una bona emulsió. Acabeu tot l’oli fins a aconseguir una maionesa ferma i salpebreu-la.
  2. Podeu fer la vostra pròpia maionesa o comprar-la feta, però sempre serà molt millor si opteu per fer-la.
  3. Piqueu les tàperes i els cogombrets ben fins. Mescleu-los amb la maionesa.
  4. Afegiu-hi la ceba tendra picada, el julivert, el porradell, la sal, el pebre i la mostassa.
  5. Afegiu-hi els ous durs picats (o ratllats) i acabeu de mesclar la salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: