Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la maionesa: bateu els rovells amb l’ajuda d’unes varetes fins que quedin ben cremosos. Afegiu-hi el suc de llimona i continueu batent-ho. Afegiu-hi l’oli a poc a poc, en forma de raig, fins aconseguir una bona emulsió. Acabeu tot l’oli fins aconseguir una maionesa ferma i salpebreu-la.
  2. Piqueu les tàperes i els cogombrets ben fins. Mescleu-los amb la maionesa.
  3. Afegiu-hi la ceba tendra picada, el julivert, el porradell, la sal, el pebre negre i la mostassa.
  4. Afegiu-hi els ous durs picats (o ratllats) i acabeu de mesclar la salsa.

Nota. Podeu fer la vostra pròpia maionesa o comprar-la feta, però sempre serà molt millor si opteu per fer-la.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: