Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba i el pebrot tallats a tires fines amb una mica d’oli fins que estigui ben reduït i reserveu-ho.
  2. Salteu els espàrrecs pelats de la part inferior i les carxofes pelades i tallades a quarts en una mica d’oli.
  3. En una paella antiadherent, tireu-hi una mica de sal i quan estigui ben calenta poseu-hi el tall de foie. Marqueu-lo volta i volta i després abaixeu el foc per tal que no quedi cru per dins.
  4. Muntatge: col·loqueu al plat una base de carxofes, el foie i els espàrrecs, i després afegiu-hi la ceba i el pebrot pel damunt.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: