Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de foie gras: escalfeu la nata amb el foie. Deixeu que bulli 1 min i tritureu-ho ben fi, passant la crema per un colador de malla. Torneu-ho a escalfar fins que quedi una crema espessa.
  2. Salteu els bolets nets i tallats amb els alls tendres en una paella amb una mica d’oli. Salpebreu-ho.
  3. Poseu un parell de cullerades de crema de foie a cada plat fent petites llàgrimes, afegiu-hi els bolets, el porradell, sal de Maldon i el pernil.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: