Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu unes gotes d’oli de sèsam en una paella de ferro.
  2. Afegiu-hi les verdures, totes dues al mateix temps, amb unes gotes de shoyu. Aneu-ho remenant amb dos bastons de fusta, 5 min.
  3. A continuació, afegiu-hi una mica d’aigua, apugeu el foc i espereu que s’evapori l’aigua. La verdura ja estarà al punt; abans d’apagar el foc, rectifiqueu-ho de sabor, si cal, afegint-hi unes gotes de shoyu i de vinagre d’umeboshi; també hi podeu posar una mica més d’oli.
  4. Remeneu-ho tot amb els pals una última vegada i ja ho teniu a punt per servir. 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: