Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els pèsols i escaldeu-los 2 min. Escorreu-los.
  2. Poseu una altra paella amb un raig d’oli d’oliva al foc i salteu vivament els dos alls tendres tallats a rodelles ben fines, i, abans que es daurin, poseu-hi la botifarra d’ou tallada a tires fines. Incorporeu-hi ràpidament els pèsols i doneu-los un parell de tombs.
  3. Talleu les fulles de menta ben fines i escampeu-les pel damunt amb un polsim de sal grossa. Serviu-ho abans que es refredi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: