Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres, traieu-ne la primera pell i talleu-los a rodelles. Poseu-los en un cassó coberts d'oli i deixeu-los coure lentament 30 min, sense que agafin color. Una vegada confitats, tritureu-los amb l'oli i coleu-ho. Reserveu-ho en tebi.
  2. Renteu i partiu per la meitat els tirabecs.
  3. Netegeu els moixernons i lamineu-los.
  4. Talleu la part inferior dels espàrrecs i talleu-los per la meitat. Escaldeu-los 1 min en una olla amb aigua i sal. Escorreu-los.
  5. En una paella amb un raig d'oli calent, comenceu per saltar els espàrrecs, després els moixernons i, al final, els tirabecs.
  6. Mentrestant, poseu els dos rovells en un bol amb un parell de cullerades d'aigua calenta i emulsioneu-los. Aneu-hi barrejant l'oli de confitar els alls i formeu una maionesa. Poseu-ho a punt de sal.
  7. Distribuïu el saltat en els plats i serviu-ho amb la maionesa tèbia d'alls en un bol.
  8. Empolseu-hi un xic de porradell trinxat i uns grans de sal gruixuda.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: