Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un colador netegeu la quinoa.
  2. En una olla poseu els 150 g de quinoa juntament amb 300 ml d’aigua. Tapeu-ho i coeu-ho a foc baix durant 16 minuts (o fins que la quinoa hagi absorbit tota l’aigua). Reserveu-ho.
  3. Talleu la col xinesa i els bolets a tires fines.
  4. En un wok poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu la col durant 5 minuts. Afegiu-hi el xiitake i coeu-ho durant 10 minuts més.
  5. Afegiu-hi la salsa d’ostres, la salsa de soja i un pessic de pebre negre i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  6. En un plat disposeu una base de quinoa, i, a sobre, el saltat de verdures.
  7. Decoreu-ho amb una mica de llavors de sèsam i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: