Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la part de dalt i de baix de les mongetes. Talleu-les per la meitat i bulliu-les en aigua amb sal, 8 min. Escorreu-les i refredeu-les.
  2. Poseu les patates senceres amb la pela al forn, amb la mantega, un raig d’oli, els alls aixafats, sal, pebre i la farigola, a 200 ºC, 40 min, fins que quedin ben toves per dins.
  3. Talleu el bacó en llardons una mica gruixuts i coeu-los en una paella fins que quedin cruixents.
  4. Per al pesto d’herbes: peleu els alls; traieu les fulles de la tija.
  5. Torreu els pinyons al forn.
  6. Tritureu tots els ingredients fins que quedi un puré fi.
  7. A la mateixa safata de forn, poseu les mongetes, el bacó, les patates, tallades per la meitat, i el pesto.
  8. Mescleu-ho i coeu-ho al forn, 5-10 min, perquè s’escalfi.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: