Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el filet de senglar i talleu-lo ben finament per fer-ne vuit llibrets. Dins de cada llibret poseu-hi una fulla de sàlvia i un tall de pernil serrà. Saleu-los i enfarineu-los.
  2. Poseu la mantega en una paella i, quan estigui calenta, fregiu-hi els llibrets de manera que quedin daurats pels dos costats.
  3. Incorporeu-hi la cervesa i deixeu-ho coure uns 2 min.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: