Preparació
Preparació
- Talleu el bacó a trossets petits. Poseu un raig curt d’oli en una paella i coeu-hi, a foc mitjà, els trossets de bacó. Reserveu-ho.
- A la mateixa paella, coeu els filets de pit de pollastre. Salpebreu-ho. Quan estiguin daurats, traieu-los.
- Deixeu que es refredin una mica i talleu-los ben menuts. Reserveu-los.
- Poseu a la paella la part blanca del porro, que haureu tallat menuda. Abaixeu el foc i deixeu que es cogui, 2 min.
- Barregeu el porro amb el pollastre i el bacó. Afegiu-hi un pessic de sal, el mascarpone i, si voleu, el curri.
- Talleu cada làmina de pasta brick per la meitat. A l’extrem, poseu-hi una cullerada de farcit, procurant que sigui freda. Emboliqueu la làmina sobre ella mateixa, fent un rotlle o un triangle.
- Per acabar, podeu coure la pasta brick de dues maneres: fregida amb oli d’oliva abundant o al forn, a 180 ºC, 10 min.