Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el bacó a trossets petits. Poseu un raig curt d’oli en una paella i coeu-hi, a foc mitjà, els trossets de bacó. Reserveu-ho.
  2. A la mateixa paella, coeu els filets de pit de pollastre. Salpebreu-ho. Quan estiguin daurats, traieu-los.
  3. Deixeu que es refredin una mica i talleu-los ben menuts. Reserveu-los.
  4. Poseu a la paella la part blanca del porro, que haureu tallat menuda. Abaixeu el foc i deixeu que es cogui, 2 min.
  5. Barregeu el porro amb el pollastre i el bacó. Afegiu-hi un pessic de sal, el mascarpone i, si voleu, el curri.
  6. Talleu cada làmina de pasta brick per la meitat. A l’extrem, poseu-hi una cullerada de farcit, procurant que sigui freda. Emboliqueu la làmina sobre ella mateixa, fent un rotlle o un triangle.
  7. Per acabar, podeu coure la pasta brick de dues maneres: fregida amb oli d’oliva abundant o al forn, a 180 ºC, 10 min.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: