Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu un ganivet i talleu les llesques primes del micuit d'ànec.
  2. Poseu-lo al damunt d'un tall de pa.
  3. Peleu les figues i talleu-les a rodelles.
  4. Distribuïu-les pel damunt del micuit.
  5. Poseu-hi uns grans de sal i poseu-hi pebre de Sichuan acabat de moldre.
  6. Tapeu-ho amb l'altra llesca de pa.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: