Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la pastanaga i el daikon. Talleu-los a la juliana fina, amb el carbassó, i reserveu-ho.
  2. Talleu la col llombarda a la juliana, escaldeu-la 1 min en aigua bullent i refresqueu-la amb aigua gelada. Hidrateu l’alga amb aigua temperada.
  3. Salteu els bolets 1 min en oli d’oliva.
  4. Talleu el tofu a tires.
  5. Escalfeu una mica d’aigua en una olla baixa, hidrateu les hòsties d’arròs amb aigua calenta, retireu-les i col·loqueu-les sobre un drap de cuina humit.
  6. Sobre l’hòstia, feu una base amb la col, col·loqueu-hi un grapat de la juliana de verdures, alguns bolets, algues, unes tires de tofu i germinats de soja.
  7. Enrotlleu l’hòstia amb cura procurant que no es trenqui. Repetiu l’operació fins a acabar les hòsties d’arròs.

CONSELL

Aquesta preparació es pot acompanyar amb salsa de soja.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: