Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Torreu les llesques de pa en una paella o torradora.
  2. Talleu per la meitat els alvocats, traieu la llavor i la polpa de la pell. Tritureu-ho fins a fer-ne un puré d'alvocat, afegiu-hi suc de llimona i salpebreu-ho.
  3. Barregeu el vinagre balsàmic amb oli, sal i pebre.
  4. Talleu l'enciam en tires, barrejeu-lo amb la vinagreta. Afegiu-hi finalment l'Emmentaler AOP en rodanxes fines.
  5. Afegiu la mostassa al sandvitx. Col·loqueu a sobre l'entrepà la torrada restant i premeu-ho lleugerament. Per acabar, talleu l'entrepà en diagonal.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: