Preparació
- Per a la sangria de vi negre: barregeu l’agar-agar amb tots els ingredients de la sangria, menys l’oli de pàtxuli, i escalfeu-ho fins a 90 ºC.
- Afegiu-hi una gota d’oli essencial de flor de pàtxuli.
- Poseu-ho sobre una safata plana, d’un gruix de 0,5 cm, i deixeu-ho refredar a la nevera fins que es gelifiqui.
- Per a la reducció de taronja: barregeu el suc de taronja amb el sucre. Poseu al foc i deixeu-ho reduir fins a obtenir una textura de xarop. Deixeu-ho refredar.
- Per a les patates xips (també podeu comprar-les fetes): peleu les patates i talleu-les a làmines molt fines. Assequeules i fregiu-les amb oli de gira-sol, a 180 ºC. Escorreu-les sobre un paper absorbent, saleu-les i reserveu-les.
- Talleu la fruita a dauets.
- Talleu la gelatina de sangria i pàtxuli en un rectangle de 5 x 10 cm, i col·loqueu-lo en un plat de forma irregular amb la fruita tallada, les escopinyes, les patates xips, una mica de reducció de taronja i unes
gotes de salsa picant sobre les escopinyes i les patates. - Opcionalment, acabeu el plat amb unes flors comestibles.