Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les sardines, escatant-les, traient-los la tripa i deixant-los el cap. Poseu-hi un xic de sal, enfarineu-les i fregiu-les lleugerament, a foc alt, en una paella perquè agafin color. Reserveu-les.
  2. Raspeu els cítrics, només la part de la pell, sense prendre la part blanca. Feu suc de la taronja, la mandarina i l’aranja.
  3. Poseu una cassola al foc amb els sucs dels cítrics, el vi blanc, l’oli d’oliva verge extra, un polsim de sal, el pebre blanc, el cardamom i la branca de farigola llimonera. Deixeu-ho coure a poc a poc uns 5 min. Incorporeu-hi les sardines i deixeu-les coure 5 min més. Apagueu el foc i deixeu-ho refredar.
  4. Acompanyeu el plat amb una bona amanida d’escarola, enciam i alls tendres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: