Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies per la meitat, al llarg, i feu una colla de talls a la polpa per facilitar-ne la cocció. Regueu-les amb una mica d’oli i poseu-les al forn calent, a 200 ºC, 30 min.
  2. Retireu la polpa de les albergínies i treballeu-la amb una forquilla: afegiu-hi un all picat, el suc de mitja llimona i un raig d’oli. Salpebreu-ho i guardeu-ho a la nevera.
  3. Renteu les sardines i escateu-les. Retireu-ne la tripa i renteu bé l’interior, eixugant-les amb paper de cuina.
  4. Piqueu els altres alls amb el julivert, ben menut.
  5. Passeu les sardines per la farina i farciu-les amb una cullerada de l’albergínia treballada i un bon pessic d’all i julivert.
  6. Coeu-les al gratinador del forn o, si podeu, a la graella; gireu-les amb cura a mitja cocció.
  7. Presenteu-les acompanyades de la resta de puré d’albergínia i, si voleu, amb mitges rodelles de llimona.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: