Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu i filetegeu les sardines i submergiu-les 2 h en aigua, vinagre de poma i sal. Compteu una part de vinagre per cada tres d’aigua.
  2. Per al puré de cigrons: tritureu els cigrons cuits, emulsioneu-los amb oli d’oliva i unes gotes de llimona.
  3. Muntatge: poseu les sardines marinades sobre una base de puré de cigrons i acompanyeu-ho amb unes quantes pipes de carbassa i una mica de melmelada de tomàquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: