Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els musclos i obriu-los al vapor.
  2. Netegeu i talleu els calamars, tallant-los a rodelles més o menys fines.
  3. Salpebreu el lluç i el rap, enfarineu-los i fregiu-los fins que quedin ben rossos en una paella amb oli roent. Després, poseu-los en una cassola.
  4. En una paella amb un raig d'oli feu un sofregit ben concentrat amb la ceba trinxada ben petita i, a mitja cocció, afegiu-hi el tomàquet ratllat.
  5. Quan estigui ben confitat, poseu-hi les rodelles fines de calamars i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
  6. Tot seguit, afegiu-hi el vi blanc i deixeu evaporar l'alcohol.
  7. Tireu el sofregit damunt del peix i mig cobriu-lo amb brou de peix.
  8. Poseu-ho al foc i deixeu-ho coure uns 12 o 14 min, sacsejant la cassola perquè s'assentin tots els ingredients.
  9. A mitja cocció, incorporeu a la cassola els escamarlans, les gambes, els musclos i les cloïsses i deixeu-ho coure, remenant-ho de tant en tant.
  10. Un parell de minuts abans d'apagar el foc, prepareu una picada amb all, julivert, fetge de rap i també uns brins de safrà assecats al forn i aboqueu-ho tot a la cassola.
  11. Abans de servir-ho, comproveu si cal rectificar de sal. Serviu-ho calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: