Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: escaldeu i peleu el tomàquet. Partiu-lo en quatre grills i col·loqueu-los en una safata al forn a 100 ºC, amb una mica d’oli per sobre. Deixeu-ho deshidratar 1 h 30 min. 
  2. Per a l’oli de coriandre: barregeu l’oli d’oliva i el coriandre. Afegiu-hi sal i una cullerada d’aigua. Deixeu-ho madurar uns minuts i coleu-ho. Submergiu els seitons en el suc de llima barrejat amb l’oli de coriandre. Marineu-ho 30 min.
  3.  Barregeu la ceba amb el tomàquet tallat a daus. Daureu-ho amb una mica d’oli i afegiu-hi coriandre picat. Intercaleu els seitons i la ceba amb traços d’oli de coriandre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: