Preparació
- Escorreu el mango i reserveu l’almívar. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i humitegeu-lo bé amb part de l’almívar reservat.
- Escalfeu en un cassó el suc de llimona, el sucre i el iogurt. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi la gelatina de llimona i remeneu-ho fins que quedi ben dissolta. Afegiu-hi el mango escorregut i tritureu-ho amb el túrmix. Deixeu refredar la mescla fins a temperatura ambient.
- A part, semimunteu la nata i afegiu-la amb moviments suaus a la barreja ja temperada. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
- Amb l’almívar reservat, feu la capa de gelatina de sobre: calculeu les làmines de gelatina exactes en funció de la quantitat d’almívar que hagi sobrat (són unes 3 per 250 ml de suc).
- Rehidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu part de l’almívar i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de l’almívar i aboqueu-ho sobre el pastís ja quallat. Torneu-ho a reservar a la nevera per tal que qualli la capa de sobre.
- Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de la nevera.