Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’aigua i la mantega en un cassó al foc amb un pessic de sal.
  2. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina.
  3. Deixeu coure la farina, sense parar-ho de remenar (amb espàtula), fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó. Traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Afegiu-hi un ou i remeneu-ho (amb varetes) fins que quedi homogeni. Així, fins afegir-hi els tres ous. En funció de la mida dels ous, només caldrà afegir la meitat de l’últim ou.
  5. Ompliu una mànega de pastisseria i escudelleu porcions de la massa en forma de serp a sobre d’una placa amb paper de forn. Coeu-ho 25 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
  6. Mentrestant, munteu la nata amb una mica de sucre. Talleu les maduixes a rodanxes.
  7. Obriu la serp per la meitat i farciu-la amb les maduixes. Tanqueu la serp i col·loqueu-hi a sobre la nata i les maduixes. Amb una maduixa sencera, simuleu el cap posant-li els ulls i la llengua (jo he fet servir cibulet).

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: