Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  2. Escalfeu una petita part del porto i foneu-hi la gelatina. Barregeu-lo amb la resta de porto i reserveu-lo en una carmanyola al congelador.
  3. Un cop congelat, trenqueu-lo i grateu-lo amb l'ajuda d'una cullera o una forquilla, i torneu-lo a deixar al congelador.
  4. Feu boletes de síndria amb l'ajuda d'una cullera de boles. Reserveu-la a la nevera.
  5. Serviu la síndria ben freda amb una cullerada de granissat a sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: