Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Elimineu l’os de les sípies sense trencar-les, netegeu-les amb cura i eixugueu-les. 
  2. Emboliqueu cada sípia amb una làmina de cansalada. Punxeu-les en una broqueta. 
  3. Poseu aigua en una cassola i quan bulli afegiu-hi les favetes fresques. Deixeu-les bullir, escorreu-les i refredeu-les amb aigua gelada. Escorreu-les i peleu-les. 
  4. Escalfeu una paella i salteu-hi les broquetes, deixant la cansalada daurada i la sípia al punt (aproximadament, 2 min de cocció). Afegiu-hi l’all i el julivert, ofegueu-ho i afegiu-hi les favetes pelades.
  5. Retireu-ho del foc i afegiu-hi la menta picada. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: