Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un suc depuratiu i vitalitzador, ideal per prendre dins d’un pla de neteja orgànica o per afrontar l’astènia primaveral. Si voleu millorar la qualitat de la pell i els cabells, no deixeu d’incorporar la col arrissada als vostres plats o sucs, ja que es considera un superaliment per la seva qualitat nutricional. Quan va bé prendre’n: al desdejuni o també abans de dinar.

Preparació

  1. Liqüeu la poma, la col, l’api, els germinats i la llimona. Afegiu-hi llavors de cànem.
  2. Per fer un smoothie: tritureu tots els ingredients amb mig alvocat, una culleradeta d’espirulina en pols o de proteïna de pèsols.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: