Preparació
{"id":28,"text":"28: Mitjana","future":false,"enabled":true}
Ingredients per a 12 motlles petits:
• 1 orada de 700-800 g
• 1,5 l d’aigua
• sal
• 120 g de molla de pa seca (sense crosta)
• allioli amb un rovell d’ou
Ingredients per a 12 motlles petits:
• 1 orada de 700-800 g
• 1,5 l d’aigua
• sal
• 120 g de molla de pa seca (sense crosta)
• allioli amb un rovell d’ou
Si t'han agradat les nostres receptes estàs d'enhorabona, perquè a la revista en trobaràs més i diferents. Per això t'animem a subscriure't a CUINA, si és que encara no ho has fet.
Volem créixer i volem fer-ho amb tu.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: