Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una casola, ofegueu les verdures, excpete els espàrrecs, i els bolets, tallats de manera aleatòria. 
  2. Quan la verdura s'estovi, afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho coure 15-20 min. 
  3. Afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho coure 5 min més, salpebreu-ho i serviu-ho, acompanyat de tires d'espàrrec. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: