Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas el pebrot verd, el pebrot vermell, el tomàquet, la ceba i l’all i trossegeu-ho 5 s a velocitat 5. Amb l'espàtula baixeu les restes de verdures de les parets i la tapa del vas cap a les fulles.
  2. Afegiu-hi l'oli i sofregiu-ho 5 min a temperatura Varoma i velocitat 1.
  3. Tritureu-ho 25 s a velocitat progressiva 5-10.
  4. Incorporeu-hi els espàrrecs, el llorer i el pebre i programeu 5 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  5. Afegiu-hi l'aigua i la pastilla de brou. Col·loqueu les cloïsses en el recipient Varoma, situeu-lo en la seva posició, i programeu 15 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  6. Poseu els ous a la safata Varoma, hi podeu posar a sobre les cloïsses, i torneu a programar 6 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  7. Col·loqueu les llesques de pa en el fons d'una sopera i aboqueu-hi a sobre la sopa, les cloïsses i els ous.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: