Preparació
- Per a la sopa: amb l’oli i el greix calent, en una olla, sofregiu el porro fins que estigui ben cuit i una mica daurat. Afegiu-hi els espigalls i la patata picada, salpebreu-ho i sofregiu-ho 1 min.
- Afegiu-hi aigua calenta i deixeu-ho coure 8 min. Tritureu-ho molt fi, salpebreu-ho, coleu-ho i reserveu-ho.
- Per a la crema de formatge de cabra: escalfeu l’aigua i barregeu-la amb les fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda. Afegiu-hi el formatge i tritureu-ho bé, per aconseguir una crema fina.
- Poseu la preparació en petits motlles de silicona i reserveu-los a la nevera fins al moment de servir la sopa.
MUNTATGE
- Escalfeu la sopa i repartiu-la als plats. Escampeu-hi per sobre peces de crema de formatge i els brots d’espigalls, saltats 30 s a la paella amb un fil d’oli.
- Acabeu la sopa amb unes llunes d’oli.