Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus i escorreu les llenties
  2. Porteu a ebullició el Caldo de Puchero
  3. Incorporeu la carbassa i bulliu-la 15 minuts
  4. Incorporeu les llenties i coeu-les durant 5 minuts
  5. Afegiu la farigola, apagueu el foc, deixeu infusionar durant 2 minuts i serviu

Podeu elaborar aquesta recepta amb qualsevol llegum o cereal

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: