Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquesta no és una sopa de carbassa qualsevol, és la proposta dels xefs Juanjo Roda i Jeroni Castells, que hi afegeixen llagostins i ous ecològics escumats.

Preparació

  1. Per a la sopa de carbassa: sofregiu la ceba, afegiu-hi la carbassa i continueu el sofregit. Tot seguit, afegiu-hi l’aigua i la crema de llet i deixeu-ho bullir fins que la carbassa sigui cuita. Tritureu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Reserveu-ho. 
  2. Per a l’ou escumat: trenqueu la closca dels ous i emboliqueu-los amb paper de film, prèviament untats amb oli de gira-sol perquè no s’enganxin, i tanqueu-los lligant el film amb un fil. Poseu un cassó d’aigua al foc i quan arrenqui el bull poseu-hi els ous. Deixeu-los-hi 4-5 min. Refredeu-los amb aigua i gel. 
  3. Muntatge: al fons del plat poseu-hi ceba caramel·litzada i, al damunt, l’ou. Al costat, col·loqueu tres llagostins a la planxa i uns trossos de pa fregit. Finalment, afegiu-hi la sopa de carbassa.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: