Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pastanagues, la ceba i l’all i talleu-ho a daus. Poseu-ho a l’olla amb un parell de cullerades d’oli i feu-ho coure uns minuts.
  2. Empolseu-hi el curri i continueu la cocció 2 min.
  3. Peleu la patata i el tomàquet i feu-los a daus un cop retirades les llavors del tomàquet. Incorporeu-ho a l’olla i salpebreu-ho amb moderació.
  4. Aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure 20 min, mig tapat.
  5. Prepareu les carxofes deixant el cor pelat i preparat posat en aigua amb el suc de la llimona per evitar que s’ennegreixi. Tingueu present que les flors de la part central del cor que formen la pelussa no han d'estar gaire desenvolupades. Si es dona el cas, no us sàpiga greu eliminar-les. El plat que prepareu us ho agrairà. 
  6. Quan la cocció de la sopa estigui quasi enllestida, escorreu els cors de carxofa i talleu-los a làmines de mig centímetre de gruix i afegiu-los a l’olla. Feu-ho coure 10 min. Si voleu fer una crema, passeu la batedora per la sopa abans de coure la carxofa. 
  7. Abans de servir-ho, rectifiqueu de sal i pebre, afegiu-hi un parell de cullerades d’oli i empolseu-hi una mica de julivert cisellat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: