Preparació
- Per a la sopa de castanyes: feu coure les castanyes en aigua bullent, 10 min. Refredeu-les, peleu-les i talleu les a trossos.
- Ofegueu la ceba picada amb l’all i la farigola. Afegiu-hi les castanyes i la mostassa, i mulleu-ho amb el brou. Deixeu-ho coure 15 min. Salpebreu-ho.
- Passeu-ho pel túrmix i coleu-ho.
- Incorporeu-hi la nata, deixeu-ho reduir i reserveu-ho calent.
- Per a l’ou escumat: talleu un tros de paper film transparent d’una grandària superior al del bol que vulgueu fer servir i cobriu-ne la superfície.
- Amb l’ajuda d’un pinzell, greixeu d’oli el paper film, aboqueu-hi l’ou, condimenteu-ho i ajunteu les puntes del film per donar-li forma de saquet; premeu-lo i lligueu-lo.
- Feu coure l’ou en aigua bullent, 4 min. Traieu-lo de l’aigua i traieu-li amb cura el paper film. Reserveu-lo.
- Disposeu la crema calenta en un plat fondo, l’ou al mig i els bolets, saltats, escampats per sobre.