Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les galetes de parmesà: folreu una safata de forn amb paper vegetal i poseu-hi sis cullerades de parmesà, per separat, fent com cercles. Premseu-les suaument i coeu-les al forn a 180 graus, 10 min, fins que estiguin cruixents.
  2. Peleu les cebes i talleu-les a tires fines. Ofegueu la ceba a foc suau en una cassola, amb la mantega i un parell de cullerades d'oli d'oliva. Aneu-la remenant fins que estigui lleugerament daurada. Salpebreu-la.
  3. Afegiu-hi el brou o l'aigua a poc a poc i coeu-ho 20 min.
  4. Netegeu els bolets i talleu-los a làmines. Salteu-los en una paella amb oli i sal. Afegiu-ho a la sopa de ceba i coeu-ho uns minuts més. Serviu la sopa amb unes galetes.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: