Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla petita amb els 30 ml d’oli, sofregiu-hi lleugerament el porro, uns 3 min, i salpebreu-ho.
  2. Aboqueu-hi els fredolics ben nets, tallats a trossos mitjans, i sofregiu-los 3 min més. Salpebreu-ho.
  3. Incorporeu-hi l’aigua bullent i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Mentrestant, poseu els daus de pa a torrar al forn, a 160 ºC, 5 min.
  5. Un cop feta la sopa, aparteu-la del foc i tritureu-la amb l’ajuda d’una batedora; afegiu-hi la mantega i tritureu-la fins aconseguir una textura rústica. Procureu no triturar-la en excés. Rectifiqueu-ne el punt de sal i pebre i reserveu la sopa.
  6. En una paella petita amb una mica d’oli, daureu lleugerament l’all i el julivert picats, aparteu-ho del foc i incorporeu-hi els cacauets.
  7. Serviu la sopa ben calenta i repartiu-hi per sobre els daus de pa torrat i els cacauets, amb l’oli perfumat d’all i julivert.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: