Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els bolets amb molta cura i escorreu-los amb paper. Trossegeu-los, petits, i reserveu-ne algunes peces petites per decorar.
  2. Talleu el porro, l’all i la ceba, i poseu-ho en un cassó, perquè s’ofeguin lleugerament, fins que canviïn de color. Afegiu-hi els fredolics, sal i pebre, barregeu-ho bé i deixeu-ho uns minuts més.
  3. Talleu el pa a llesques i poseu-lo al cassó amb una mica de farigola fresca.
  4. Afegiu-hi el brou vegetal i deixeu-ho coure uns 15 min. Incorporeu-hi la nata, deixeu-ho 1 min i tritureu-ho.
  5. Serviu la sopa en un bol amb fredolics petits saltats en una mica d’oli.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: