Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb el brou. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els galets i deixeu-los coure uns minuts. Han de quedar grenyals. Tot seguit, refredeu-ho i reserveu-ho (els galets i el brou per separat).
  2. Poseu una altra cassola al foc amb els 90 g de mantega a fondre.
  3. Una vegada fosa, afegiu-hi la farina de kamut i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min. Tot seguit, afegiu-hi el brou bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure lentament 5 min.
  4. Prepareu la farsa barrejant les dues carns en un bol amb un pols de sal, un pols de pebre i la tòfona picada finament. Barregeu-ho bé. Farciu-ne els galets i poseu-los a coure a la mateixa sopa de gallina fins que s’acabin de coure. Poseu-ho a punt de sal.
  5. Serviu la sopa ben calenta amb els galets i unes llesques de tòfona ben fines pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: