Preparació
- Poseu una olla al foc amb el brou. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els galets i deixeu-los coure uns minuts. Han de quedar grenyals. Tot seguit, refredeu-ho i reserveu-ho (els galets i el brou per separat).
- Poseu una altra cassola al foc amb els 90 g de mantega a fondre.
- Una vegada fosa, afegiu-hi la farina de kamut i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min. Tot seguit, afegiu-hi el brou bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure lentament 5 min.
- Prepareu la farsa barrejant les dues carns en un bol amb un pols de sal, un pols de pebre i la tòfona picada finament. Barregeu-ho bé. Farciu-ne els galets i poseu-los a coure a la mateixa sopa de gallina fins que s’acabin de coure. Poseu-ho a punt de sal.
- Serviu la sopa ben calenta amb els galets i unes llesques de tòfona ben fines pel damunt.